Ознака: ало Фејсбук

Магазин

Ало Фејсбук: Дали е се во ред?

Утрово социјалната мрежа Facebook повторно не функционираше нормално, а проблеми пријавуваа корисници од целиот свет. На други социјални мрежи корисниците се жалеле  дека нивниот Facebook не функционира нормално. Состојбата во […]