Ознака: алфа ромео

Автомобилизам

Алфа ромео од 1939 година ќе се продава на аукција за 25 милиони долари

„Алфа ромео 8Ц 2900Б лунго спајдер“ од 1939 година може да влезе во историјата како највреден автомобил на оваа италијанска марка.Се проценува дека на претстојната аукција на класични автомобили овој […]