Ознака: арена Филип 2

Македонски фудбал

В недела на арената Филип 2 да ги испратиме младите во Полска со огромен аплауз!

Да ги поздравиме уште еднаш младите херои! Да ја почувствуваме нивната позитивна енергија и вплотеност. Уште еднаш да им искажеме почит!Сениорската репрезентација в недела од 20:45 часот го игра натпреварот против […]