Ознака: АРМИЈА НА САД

Вести

Американците имаат ново смртоносно летало од кое сите се плашат: Погледнете го нивниот ултрамодерен хеликоптер на иднината

Американската компанија Боинг и Сикорски еркрафт неодамна го објавија промотивното видео на новиот хеликоптер во склоп на програмата „Future Vertical Lift“ на американската војска.Концептот е наречен Sb>Difint, а би можел […]