Ознака: АФПЗРР

Вести

Отворени денови на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој од денеска до 28 овој месец организира отворени денови во нејзините подрачни одделенија низ државата.Отворените денови се одржуваат со цел да […]

Вести

Рокот за барања на субвенции за млеко и за несилки трае до 5 ноември

На 5 ноември истекува рокот за поднесување барања за директни плаќања за произведено и предадено овчо, козјо и кравјо млеко во период од мај до септември 2016 година. Висината на […]