Ознака: БАБУШКА

Вести

Бабушките ќе станат жртва на модернизацијата на московското метро

Бабушките најверојатно ќе бидат жртви на модернизацијата на московското метро.Метрото во Москва ќе се модернизира пред почетокот на Светското првенство во фудбал кое ќе се одржи во Русија во 2018. […]