Ознака: Безбедносен форум

Вести

Јолевски оствари средба со заменик генералниот секретар на НАТО, Росе Готемолер

Македонскиот министер за одбрана, Зоран Јолевски, вчера, во тек на учеството на Безбедносниот форум во Халифакс, Канада, оствари средбата со заменик генералниот секретар на НАТО Росе Готемолер, со кого разговарале […]