Ознака: Бела Куќа.ревидирање

Вести

Американскиот претседател Доналд Трамп размислува за ревидирање на составот на персоналот во Белата куќа

Американскиот претседател Доналд Трамп размислува за ревидирање на составот на персоналот во Белата куќа и ангажирање на врвни стратези.Како што се наведува, Трамп е фрустриран поради она што го гледа […]