Ознака: борба за национални интереси

Избор на уредникот

МАКЕДОНСКА НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА од 1993 година. Читајте и учете!!

Македонска национална програма ТРГНУВАЈЌИ од историската вистина дека Македонија е света, благословена и библиска земја, лулка на христијанството, мајка на православието и центар на светската писменост, и дека во Македонија […]