Ознака: ванчо костадинсквски

Вести

Костадиновски оствари средба со земјоделците од струмичко

Во струмичкиот регион денеска почна нов циклус на отворени денови со земјоделците, во рамки на кој претставници од Министерството за земјоделие, платежната агенција и инспекторататот ќе бидат присутни на терен […]