Ознака: ВНИМАВАЈ

Вести

Причини за сообраќајни незгоди кај младите возачи

Младите возачи и возачите почетници се најранлива категорија учесници во сообраќајот, но и најчесто грешат во него. Според Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата, грешките се непромислени и […]