Ознака: Воведение на Пресвета Богородица

Живот

ДЕНЕС Е ГОЛЕМ ПРАЗНИК: Воведение на Пресвета Богородица – празник на воспитувањето

Празникот Воведение на Пресвета Богородица во храмот ни го истакнува за углед односот на праведните Јоаким и Ана, нивното исполнување на ветеното, но и нивната грижа за правилно воспитување на […]