Ознака: возрасни лица

Вести

Во Македонија 12 отсто од возрасните имаат дијабетес

Да се подигне јавната свест за дијабетесот и да се преземат мерки за превенција и подобро справување, апелираат од Здружението за заштита и едукација на дијабетичари „Був“ по повод одбележувањето […]