Ознака: ги менуваат боите

Магазин

Најновите “Старки“ ги менуваат боите (ВИДЕО)

Станува збор за најновиот модел на All Star патики, или попознати како легендарните “Старки“ кои ја менуваат бојата при сончева или УВ светлина. Патиките имаат бела боја, но доколку се изложат […]