Ознака: гледање телевизија

Живот

Последиците од гледањето на телевизија: Родители, заштитете го своето дете

Ако вашето дете има помалку од пет години, треба да го заштитите од штетното влијание од малите екрани, предупредуваат американски научници. Додека многу студии се занимавале со последиците од дискутабилните […]