Ознака: глинени саксии

Видео

Почна да лепи глинени саксии една до друга. Крајниот резултат ќе ве воодушеви!

Работењето во градина е активност која на многумина им претставува задоволство и уживање. Во исто време може значајно да допринесе за разубавување на дворот и домот.Добро негуваната градина често прави […]