Ознака: Големото Уво

Вести

Видео: На денешен ден пред 12 години, од претходниците на Заев беше предадена Струга и Кичево!

Денес, точно пред 12 години се одржа референдумот против новата територијална организација на Република Македонија со што по фингираната војна која тогаш ја иницираше, кој ако не Верушевски со аферата […]