Ознака: го расплака жирито

Сцена

ИМА САМО 7 ГОДИНИ И СИЛНА ПОРАКА: Нејзините зборови ги расплака Јелена и Гоца

Дарија Врачиќ во полифинале на Пинкови ѕвезди ја отпеа песната „Само да рата не буде“. Целиот настап беше преемотивен, Гоца, Јелена и Леонтина заплакаа слушајќи ја песната.Девојчето со песната од […]