Ознака: градежни парцели

Вести

Политичката криза ја стопираше продажбата на градежните парцели

Општините од источниот регион поради политичката криза не можат да распишат огласи за продажба на градежни парцели за изградба на куќи, станови и стопански објекти. Општина Штип како најголема општина […]