Ознака: гранични препмини

Вести

Затворени сите гранични премини во Македонија, затворен и скопскиот аеродром

Владата вечерва одлучи да се затворат сите гранични премини на Република Македонија за премин на странски државјани, патници и возила, освен за влез и транзит на товарни возила, за претставници […]