Ознака: графички приказ

Вести

Графички приказ на ТВ Нова за расчистувањето на теренот во поплавените подрачја

Се расчистува теренот во поплавените подрачја, а механизацијата активно работи.Телевизија Нова со графички приказ информира за сите расположливи ресурси на терен. Над 3000 луѓе се на терен и превземаат мерки […]

Вести

Графички приказ за отворените пунктови за помош

Направен е графички приказ со локациите на пунктовите за помош на кои може да се донира за погодените граѓани од поплавите.Телевизија Нова подготви графички приказ на кој се обележани сите […]