Ознака: грејната сезона

Македонија

Топли радијатори во домовите – БЕГ утре ја стартува грејната сезона

Поради падот на надворешната температура oд утре започнува грејната сезона за потрошувачите приклучени на системот за централно греење во градот Скопје со кој управува БЕГ, соопштија од компанијата. Согласно правилата […]