Ознака: Диме Спасов

Вести

??????: ?? ?????????? ?? 140 ???????? ?? ?? ??????? ??? 2.000 ???? ??????? ?????

-Овие 140 градинки ќе бидат распределени во сите општини во државата при што ќе влијаат на значително зголемување на капацитетите за згрижување на деца од предучилишна возраст.Над 18.000 деца ќе […]

Вести

Кабинет на Спасов: Ременски ќе сноси одговорност за сите опструкции

Кабинетот на дополнителен заменик министер за труд и социјална политика Диме Спасов денеска реагираше на прес конференцијата на техничкиот министер за труд и социјална политика, Фросина Ташевска Ременски одржана на […]

Вести

Спасов: Отворени 2.960 работни места преку проектот „Македонија вработува 2“

Проектот  „Македонија вработува 2“ го дава очекуваниот резултат. Досега преку овој проект има  2.960 новоотворени работни места во околу 2.260 компании, изјави денеска дополнителниот заменик-министер за труд и социјална политика […]

Вести

Диме Спасов денеска беше во посета на Македонска Каменица

Дополнителниот заменик-министер за труд и социјална политика Диме Спасов денеска беше во посета на Македонска Каменица, каде се сретна со градоначалникот Дарко Митевски и го посети новоизградениот Центар за деца […]

Вести

Груевски: Откако им пропадна операцијата со Чаушот, СДСМ креираа хајка против Диме Спасов

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денес истакна дека во следниов период, Зоран Заев како и досега ќе ветува се и сешто.-Нормално ќе го гледаме Заев како оди по улица и […]

Вести

Даштевски: Случајот со Диме Спасов е класично криминално-политичко сценарио на СДСМ

Класична криминално-политичка местенка и сценарио кое СДСМ го планирало подолг временски период. Вака аналитичарот Александар Даштевски го опипува организираниот напад врз дополнителниот заменик министер за труд и социјала Диме Спасов. […]