Ознака: допинг

Меѓународен фудбал

Дали Франција се соочува со голем скандал: Французите допингувани на натпреварот со Германија

Се работи за фотографија која е направена по натпреварот на Германија и Франција, на која се гледа дека француските фудбалери користеле „Гуронсан“. Тоа е супстанца, која не е на листата […]

Сцена

Славната тенисерка по скандалот со допинг: Еве како изгледа сега!

Марија Шарапова по скандалот со допинг блеска!Иако е суспендирана, и иако нејзиниот живот на некој начин и тргнал во лош правец, убавата тенисерка успеала да ги преброди проблемите и повторно […]