Ознака: дпсм

Вести

Стоиљковиќ: Во иднината на Македонија на Заев нема место за припадниците на помалите етнички заедници

На 11 декември сите ние заедно, секој од нас поединечно треба да му ги спакуваме куферите на лидерот на опозицијата. Затоа што таа политика го загрозува мирот, мирниот живот на […]