Ознака: Драган Петковски

Вести

Петковски најави реконструкција на осум училишта во Куманово и изградба и реконструкција на седум нови градинки

-ВМРО ДПМНЕ е партија која што за секои избори во последниве десетина години, излегува со реална издржана програма и на крајот на изборниот циклус таа програма издава отчет со кој […]