Ознака: европратеници

Вести

Европратениците Вајгл, Кукан и Флекенштајн во Македонија

Известувачот на ЕП за Република Македонија Иво Вајгл заедно со европратениците Едуард Кукан и Кнут Флекенштајн денеска ќе претстојуваат во еднодневна посета на земјата во рамки на која ќе остварат средби […]