Ознака: европско знаменце

Македонија

Предлог-законот за спречување на корупцијата ќе добие европско знаменце

На синоќешната владина седница Владата на Република Македонија го повлече Предлог-законот за спречување на корупцијата и судирот на интереси, кој беше во собраниска процедура. -На оваа седница, Владата на Р.М. […]