Ознака: единица алфи

Вести

Даштевски: Случајот со Диме Спасов е класично криминално-политичко сценарио на СДСМ

Класична криминално-политичка местенка и сценарио кое СДСМ го планирало подолг временски период. Вака аналитичарот Александар Даштевски го опипува организираниот напад врз дополнителниот заменик министер за труд и социјала Диме Спасов. […]