Ознака: ЕКОНОМСКА ЗОНА

Локална самоуправа

Нова инвестиција во економската зона Илинден

Камен темелник на нова инвестиција на компанијата „Еко Клуб“ денеска ќе биде поставен во локалната економска зона „Стопански комплекс Илинден“.Компанијата во локалната економска зона ќе го гради првиот логистички центар […]