Ознака: Емилија Нацевска

Економија

Три дами ќе ја кројат монетарната политика

За вицегувернери на Народната банка на Р. Македонија, во рамките на 60-тата седница на Собранието на Република Македонија, беа именувани Емилија Нацевска и Ана Митреска, кои по спроведен оглас беа […]