Ознака: Енес Ибрахим

Вести

Зaев ги збришa нелoјaлните кoн митoт зa негoвoтo влaдеење

Имињата на Софија Куновска, Лидија Димова, Ален Ѓеоргиев, Марјанчо Николов, Стојко Пауновски, Панче Орцев, Миле Андонов, Марјан Даскаловски, Љубиша Николиќ, Јулијана Силјановска, Биљана Настеска, Благоја Стојановски и на координаторот Горан […]