Ознака: есенската ревизија

Економија

Не се оствари очекуваниот БДП

Во есенската ревизија на макроекономските проекции споредено со проекциите во април Народната банка на Република Македонија направи корекција за растот на македонската економија од 3,2 на 2,3 проценти. – Во […]