Ознака: Здружение за култура и уметност Факултет за работи што не се учат

Вести

Сорос ја почна кампањата на СДСМ-Видео

Пари на рака за добро завршена работа, тоа е начинот на кој функционира Сорос, застанувајќи зад СДСМ. Дебело платени активисти, се претставуваат како „независни граѓани“ и одработуваат и ги застапуваат […]