Ознака: Здружение за ширење на демократија и демократски принципи човечки права и слободи ПРОЕКТ ЕУ-Кавадарци

Живот

Доктор открива зошто коронавирусот нема да престане на лето и дали комарците ќе го забрзаат неговото ширење…

Д-р Фахем Јунс, инфектолог, ги разбива сите митови за коронавирусот кои што досега сме ги слушнале. Д-р Фахем Јунс, шеф на одделението на инфективни болести на универзитетот во Мериленд, на […]

Вести

Сорос ја почна кампањата на СДСМ-Видео

Пари на рака за добро завршена работа, тоа е начинот на кој функционира Сорос, застанувајќи зад СДСМ. Дебело платени активисти, се претставуваат како „независни граѓани“ и одработуваат и ги застапуваат […]