Ознака: земјоделски производи

Вести

Утрово кон Косово извезени помалку тони земјоделски производи

30 тони или 3 камиони со по десетина тони земјоделски производи извоз е направен денеска за Косово до 11 часот. Споредбено пред воведување на мерките од Косово во истиот период […]

Вести

Груевски: Македонија ќе биде прва на Балканот која ќе има голема берза на свежи земјоделски производи

Проектот Агро-пазар Македонија е нешто што до сега го немало во државата а е планирано во програмата на ВМРО-ДПМНЕ „Реално“ за претстојните парламентарни избори.Тоа, како што презентираше денеска во Неготино […]