Ознака: зимска јакна

Занимливости

Зошто не треба да седите зад воланот во зимска јакна или палто?

Холандскиот автомобилски клуб „ANWB“ ги повика возачите и патниците да ги соблечат своите дебели јакни и палта додека се во своите автомобили. Во спротивно, тие ризикуваат да се здобијат со […]