Ознака: змиска подготовка

Вести

Корисни совети од РСБСП за зимска подготовка на возилото

Секоја есен по 15 ноември, започнува законската обврска за носење зимска опрема во возилата.Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата, освен законски пропишаните норми, советува за прилагодување на возилото […]