Ознака: картичка

Вести

Од први јануари патниците ќе се возат по иста цена во сите автобуси

Ќе завршат брканиците за патник повеќе меѓу градските автобуси, а патниците пак, нема да бираат дали е државен или приватен автобусот. Од 1 јануари и приватните превозници се приклучуваат кон […]

Издвојуваме

Регрутација на креативни идеи за дизајнирање на TOPSI ID картичка

Млади креативци, аванградни момци и девојки, иновативни предводници и сите умешни, досетливи, креативно ангажирани умови, веќе активно се пријавуваат во предизвикот на Стопанска банка и тимот на TOPSI што е […]