Ознака: кинески средства

Вести

Пешевски: Кинеските средства за инвестиции се подеднакво значајни како и европските во градењето на македонската инфраструктура

Потпретседателот на Владата на Република Македонија за економски прашања, Владимир Пешевски, денеска присуствуваше на бизнис-форумот „Панел-дискусија: транспорт и логистика“ во рамки на Петтиот состанок на 16 држави од Централна и […]