Ознака: Коалиција за промени и правда

Вести

До сега, до ДИК листи поднеле од ПДП, ЛП, Левица и Коалицијата за промени и правда

До Државната изборна комисија до 20 часот вечерва кандидатски листи за претстојните предвремени парламентарни избори поднеле партиите ПДП, ЛП, Левица и Коалицијата за промени и правда.Рокот за поднесување на кандидатските […]