Ознака: крстев

Вести

Градоначалникот на Чешиново Облешево кој е позитивен на КОРОНА ВИРУСОТ за Канал 77 – добро сум, се е во ред!

Градоначалникот на Чешиново Облешево за Канал 77 – добро сум, се е во ред! Во емисија на Канал77 даде изјава градоначалникот Крстев кој е позитивен на КОРОНА ВИРУС и е […]