Ознака: кулумни

Колумни

И сега шо праиме???

 ТРАМП ПОБЕДИ, ваистина победи, глобалистите се во состојба на клиничка смрт а либералите не знаат каде е вратата. Американскиот амбасадор во Македонија личеше како да е прегазен од ваљак на […]