Ознака: кутија со лекови

Видео

Неговата сопруга ненадејно починала и го оставила сам со 5 деца. Откако ја пронашол нејзината кутија со лекови сѐ му било јасно!

Дека животот е премногу непредвидлив и дека може да се промени во дел од секунда, нѐ увери овој млад брачен пар чија приказна можете да ја видите во продолжение…Кеси и […]