Ознака: лекар

Фото

Маж објави слика на заспан лекар за време на дежурство и го критикуваше: Никој не очекуваше дека ќе се случи ова…

Неодамна еден мексикански блогер објавил слика на лекар кој заспал за време на дежурството и го критикуваше за тоа дека не си ја извршува работата