Ознака: ЛИЛЈАНА ШЕЌЕРИНСКА

Вести

Шекеринска ја претстави сестра си како економски емигрант, а таа од Светска банка е унапредена во Вашингтон

Без срам, вчера заменичката на Зоран Заев, Радмила Шекеринска, ги злоупотреби и се обиде да игра со чувствата на граѓаните, претставувајќи ја својата сестра како економски емигрант од Македонија. Шекеринска […]