Ознака: Македонска национална програма

Избор на уредникот

МАКЕДОНСКА НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА од 1993 година. Читајте и учете!!

Македонска национална програма ТРГНУВАЈЌИ од историската вистина дека Македонија е света, благословена и библиска земја, лулка на христијанството, мајка на православието и центар на светската писменост, и дека во Македонија […]

Култура

Промоција на „Македонска национална програма“

На шести декември (вторник) во 12 часот во мултимедијалниот културен центар „Матица екслузив“, во Паркот на книгите, ќе биде  промовирана книгата „Македонска национална програма“ од проф. д-р Стефан Влахов Мицов. […]