Ознака: минута молк

Вести

Минута молк за жртвите од нападот во Барселона

Илјадници луѓе денеска присуствуваа на главниот плоштад во Барселона, каде со минута молчење им се оддаде почит на жртвите од терористичкиот напад.Меѓу насобраниот народ беше и шпанскиот крал Филип Шести […]