Ознака: Мирослав Туѓман

Балкан

Синот на првиот хрватски претседател Фрањо Туѓман, приклучен на респиратор

Пратеникот од ХДЗ и син на првиот хрватски претседател Фрањо Туѓман, Мирослав Туѓман е заболен од Ковид-19 и во моментов се лекува во хрватската Клиника за инфективни болести д-р Фран […]