Ознака: МИТКО АНДРЕЕВСКИ

Политички партии

Митко Андреевски „лицето“ на Зоран Заев и СДСМ-Непрофесионалност, алчност, демагогија и манипулација на граѓаните

Митко Андреевски е човекот чие врвно достигнување во професионалната кариера е по налог на неговиот претпоставен да врти од службениот телефон и да го фалсификува и манипулира мислењето на граѓаните, […]

Вести

„Вечер“: Партиски пајташ на Заев зема милиони од струмичани преку гас

Во Струмица, гас се набавува од фирма чиј газда и директор е претседател на комисијата за енергетика на СДСМ Митко Андреевски. Освен партиската поврзаност и злоупотребата на службена должност од […]